Sponsor og Samarbejdsaftaler:

Samarbejde: Brøndby Masterclass
Brma%20samarbejdet%201200%20x%20630%20px%20sidebillede
Samarbjede: Brøndby Masterclass

Vi har et samarbejde med Brøndby Masterclass, som sikrer at klubben hele tiden udvikler sig i en positiv retning. Vi har mulighed for at sende trænere til kurser, vores spillere kan komme til cups arrangeret af Brøndby og vi har muligheder for at tilmelde spillere til talent-træninger.

Samarbejde: DIF Get2Sport
Dif%20get2sport%20logo_trygfonden_sort
Samarbejde: DIF Get2Sort

Vi har et samarbejde med DIF Get2Sport, som giver klubben muligheder for sparring og kunne udvikle os hele tiden. Formålet med DIF Get2Sport er at sikre et velfungerende idrætsforeningsliv ved at aflaste de frivillige kræfter i klubben, så de kan koncentrere sig om træningen og klubdriften i stedet for at fokuserer på de praktiske problemer. 

Spillertøj: Sportmaster
Sm
Spillertøj: Sportmaster

Vi har et samarbejde med Sportmaster som leverer alle vores spillerdragter. Det er muligt at gå ned i City2 Sportmaster for at se og købe alt vores tøj. Derudover tilbyder de klubdage, hvor det muligt at få procenter på hele butikken eller et udvalgt sortiment.

Broen Danmark
Broen
Broen Danmark

BROENs formål er at støtte socialt udsatte børn og unge, så de får mulighed for at deltage i en fritidsaktivitet sammen med jævnaldrende og med positive voksne.
Vi støtter målgruppen økonomisk med kontingent og udstyr samt sørger for, at børnene bliver inkluderet i et blivende fællesskab, typisk i den lokale idrætsforening, spejdergruppe eller et andet organiseret fritidstilbud.

Det er muligt at søge støtte til kontigent eller udstyr igennem Broen Danmark.