atay1907/ marts 9, 2017/ Ungdomshold/ 0 comments

 

TG 1980 idrætsforening søger sponsorer. Er du en lokal virksomhed i Taastrup eller Taastrup omegn, så kan du være med til at støtte op omkring en forening med historiske rødder. Du kan som sponsorer være med til at have indflydelse i en positiv udvikling, der er under opsejling for mange unge såvel som ældre.

Hvad tilbyder vi vores sponsorer?

1. Du får en fremragende reklameplads på det store hegn på banen bag målet, hvilket er, ” the spot”. Her er der mulighed for dit reklameskilt/banner bliver set af samtlige beboer i Taastrupgård, samt til og fra rejsende fra Taastrup station.

2. Du har mulighed for at promovere din virksomhed som logo eller teksttryk på foreningens egne merchandiseprodukter.

Dette er blot to ud af de mange tilvalgsmuligheder der udbydes. Er du en nyopstartet virksomhed som gerne vil have mere indflydelse på lokalbefolkningen eller ønsker du blot som allerede eksisterende virksomhed en tættere dialog og sammenhold med din lokale sportsklub. Så er vi helt klart løsningen, vi er en forening som har været på markedet mere end 34 år og ALLE kender os.

Er din virksomhed interesseret i at være sponsor for TG 1980 idrætsforening, så kontakt os ved at skrive en besked i vores indbakken og lad os i fællesskab finde en fornuftig løsning på, hvilken aftale der passer bedst til dine behov og TG 1980 idrætsforening.

Du kan kontakte os på e-mail:

TG 1980 IF: info@tg80if.dk

Sponsoransvarlig

Hasan Selek: has@tg80if.dk

 

Bedste hilsner

TG 1980 idrætsforening

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*